Το έστειλε δεινός gourmetίστας για τον Παπαδάκη οπότε σας το μεταφέρω. Πριν διαβάσετε να επισημάνω μόνο ότι η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου είναι πίσω από την κουζίνα του εστιατορίου (Αθήνας και Πάρου), η οποία έχει πολλά χρόνια εμπειρία, δεν είναι τόσο εμπορική (τα βιβλία της προσπαθεί να τα κρατάει σε λογικές τιμές δίνει έμφαση και σε παιδικές συνταγές) και τελευταία μπορείτε να την δείτε καμιά φορά στο πρωϊνάδικο του Alpha (μάλιστα από ότι έμαθα είναι και σε κόντρα με τη Βέφα, ελπίζω να μην μας τα χαλάσει τώρα μετά από τόσα χρόνια!):
Πρόκειται για τη μεταφορά του γνωστού εστιατορίου στην Πάρο... Πρώτη φορά πήγα τον Απρίλιο και έκτοτε είμαι τακτικός! Ελληνική νησιώτικη κουζίνα με έμφαση στο ψάρι στα καλύτερά της! Ξεκινήστε με το χταπόδι με μέλι, δοκιμάστε οποιαδήποτε σαλάτα (απίστευτο dressing) και θα με θυμηθείτε. Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σε κάθε κυρίως πιάτο βρίσκει κανείς πολύ αυθεντικές γεύσεις. Το πιάτο όμως που σε κάνει σε κάθε μπουκιά να μη θέλεις να καταπιείς είναι ο ροφός με τα φασολάκια γιαχνί. Ακούγεται παράξενο αλλά είναι φανταστικό! Μόνο μειονέκτημα είναι οι τιμές. Λίγο ακριβό (είναι άλλωστε και κοσμικό) αλλά πραγματικά αξίζει! Θυμηθείτε, αν κλείσετε τραπέζι, να ζητήσετε ένα από αυτά που είναι επί της Βουκουρεστίου, με θέα Ακρόπολη. Μην το χάσετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου