5/7/07

Προτάσεις εβδομάδας 5-11/7

TV:
Μούφα το τέλος της Βέρας (καλά τι περίμενες θα μου πείτε και θα έχετε και δίκιο)! Ξεκίνησε και στο STAR το Nip/Tuck κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα. Αν σας πέφτει αργά υπάρχουν και τα dvd clubs με τους 3 πρώτους κύκλους.

Για αυτή την εβδομάδα έχουμε: Αποστολή στο διάστημα(ΣΚΑΙ 5/7 @ 10μμ) το κανάλι έχιε πλειάδα ντοκιμαντέρ, το συγκεκριμένο ενδύκνειται για όνειρα θερινής νυκτός, Το κορίτσι με βαλίτσα (ΕΤ1 8/7 @ 8:30μμ) μόνο και μόνο για την Κλαούντια Καρντινάλε και Ζακ Περέν, Ο Σολίστας (ΝΕΤ 8/7 @ 11μμ) για να δείτε γιατί άξιζε το Όσκαρ ο Τζέφρι Ρας εκείνη τη χρονιά, Ελίνα (Βουλή 9/7 @ 5μμ), ευρωπαϊκή ευαίσθητη ταινία για ένα κορίτσι που χάνει τον πατέρα του (χωρίς τα απαραίτητα κλισέ), Mad City (STAR 11/7 @ 10μμ) ταινία του Γαβρά πάντα στο ύφος και στο ύψος που μας έχει συνηθίσει (και με καλό καστ επίσης)

Εστιατόρια:
Αν σας άρεσε το παλιό Oil resto (και το καινούριο team δεν το λες άσχημο αλλά έχει ακόμη κενά να καλύψει) τότε μπορείτε να βρείτε την ομάδα που το έστεισε στην καινούρια τους προσπάθεια: The Capital (Λ. Κηφισίας 118, Αμπελόκηποι, 210-6980456).

Θέατρο:
Το Θέατρο σε τροχόσπιτο πρωτοτυπεί και θα κάνει στάση στις 10/7 στο Μουσείο Μπενάκη στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών. Στα θετικά και η μουσική του Κωνσταντίνου Γάμα (ούπς Βήτα ήθελα να γράψω).

Κινηματογράφος:
Αν και βγήκαν αρκετές ταινίες για θερινή σεζόν δεν υπάρχει κάτι το αξιόλογο. Ο Ρομέρ με την Πωλίν του πέφτει μάλλον βαρύς για τέτοια εποχή, καλύτερα να δείτε το - αρκετά - ανάλαφρο Νώε για μια εβδομάδα (ο ίδιος πρωταγωνιστής στο "40 ετών παρθένος" έδινε ρέστα, ελπίζω να είναι το ίδιο καλός κι εδώ - μιλάμε για αμερικάνικη κωμωδία βέβαια οπότε μην έχετε απαιτήσεις)

Μουσική:
Calexico & Sophie Solomon στο Θέατρο Βράχων στις 10/7, Cesaria Evora στις 8/7 στο Θέατρο Πέτρας και Kaiser Chiefs στις 9/7 νομίζω καλύπτουν όλα τα γούστα (τώρα που έπεσε και η θερμοκρασία και μπορείς να βγεις σαν άνθρωπος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: