18/7/07

Body Fuel - Souvlaki: 1-1

Από τότε που πρωτοπήγα Mall μονίμως με στενοχωρούσε το γεγονός ότι το Λάδι και Ρίγανη ήταν πάντα γεμάτο ενώ το eco-friendly Body Fuel βάραγε μύγες. Λογικό βέβαια μιας και ο Έλληνας μπορεί να υποστεί τα πάντα (πυρκαγιές δίπλα στο σπίτι του πχ) αλλά το σουβλάκι (μαζί με το 4x4 και τις δόσεις) δεν μπορεί να τα στερηθεί. Ακόμη και πιο πρόσφατα που το Body Fuel έγινε Grill πάλι δεν πατάει πελάτης, ούτε για να τους βρίσει! Η εκδίκηση φαίνεται να ήρθε από το Body Fuel Lounge ή Ελληνική Κουζίνα.

Καπάκια από το Small Italy την επόμενη μέρα πάμε πάλι για τη ρεβάνς αλλά καθόμαστε στο Body Fuel Lounge. Σχεδόν όλα τα τραπέζια γεμάτα, οι καπνίζοντες με τους μη καπνίζοντες ήταν στη σωστή απόσταση για να μην ντουμανιάζουν και βέβαια αρκετά καρότσια με μωρά. Εκεί που παλιότερα άκουγα μωρά να κλαίνε στο δίπλα τραπέζι, τη μαμά να φωνάζει "Γιαννάκη έλα να φας τις πατάτες σου" και έπαιρνα το 090-ΗΡΩΔΗΣONLINE με τη μια, τώρα απλώς σκέφτομαι τι με περιμένει από μήνα σε μήνα!

Ο κατάλογος έχει αρκετά πιάτα για όλα τα γούστα και αρκετά ορεκτικά. Δυστυχώς η ποιότητα δεν είναι ομοιόμορφη και διαφέρει πολύ από πιάτο σε πιάτο. Εμείς πήραμε μελιτζανοσαλάτα η οποία δεν ήταν κάτι το αξιόλογο (έμεινε σχεδόν όλη στο πιάτο), τζατζίκι με δυόσμο το οποίο ήταν καλό (όχι καυτερό αρκετά δροσερό), πουγκάκια με τυρί και αρωματικά (αρκετά νόστιμα αλλά τα συγκεκριμένα μυρωδικά δεν έδεναν τόσο καλά με τη φέτα) και χόρτα τα οποία μπορεί να τα διαφημίσει κανείς και για al dente ή ακόμη καλύτερα ως άγευστα (και αυτά έμειναν στο πιάτο).

Κι εδώ βέβαια το κουβέρ έρχεται είτε το θες είτε όχι και έχει μερικές φέτες ψωμί (τρώγεται άνετα και σαφώς καλύτερο από ότι βρίσκεις στις περισσότερες ταβέρνες). Τα κυρίως ευτυχώς ήρθαν να διαψεύσουν τις ανάμικτες εντυπώσεις από τα ορεκτικά. Τα μακαρόνια με τις ελιές, τη ντομάτα και την κάπαρη ήταν πολύ νόστιμα (βρασμένα μέχρι μέσα αλλά όχι λασπωμένα και χωρίς λάδι να στάζει) το ίδιο και το κοτόπουλο με τη σως μουστάρδας.

Γενικά φύγαμε με την εντύπωση ότι καλό φαί στο Mall δεν θα βρεις (ίσως να ήταν και άδικο να περιμένει κανείς κάτι τέτοιο μιας και δεν είναι και το κατάλληλο μέρος για καλά εστιατόρια). Θα βρεις ανεκτό φαί για μετά τα ψώνια ή τη διασκέδαση. Στα υπέρ του Body Fuel ότι η τιμή για όλα τα πιάτα βγήκε στα €35 ευρώ (και για τους 2 μας) ενώ και το σέρβις ήταν μια χαρά (σε αντίθεση με το γκαρσόνι-ρομπότ του Small Italy εδώ είχε εξίσου νέα παιδιά που είχαν όμως όρεξη να εξυπηρετήσουν). Για όσους ξεποδαριαστούν πάνω κάτω στο Mall η καλύτερη λύση (μετά το σουβλάκι πάντοτε) είναι είτε το Body Fuel Lounge (αλλά πάρτε ποικιλίες ώστε να πετύχετε και το καλό το πιάτο) είτε το Far East (κινέζικο ελληνικών δεδομένων χωρίς να σου κάθετε στο στομάχι για όλη τη νύχτα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: