14/6/07

Προτάσεις εβδομάδας 14-20/6

Καλό είναι που και που να αφήνετε και κανένα σχόλιο (ειδικά αν δοκιμάσατε κάτι από αυτά που διαβάσατε άντε έστω κι αν με βρίζετε ... λίγο), νιώθω που νιώθω ηλίθιος που κάθομαι και τα γράφω να έχω και λίγη ενθάρρυνση τουλάχιστον :-)

Κινηματογράφος:
Dead Man's Shoes, για όσους γούσταραν το Brick κατά πάσα πιθανότητα θα τους αρέσει και αυτό (κάτι μεταξύ Get Carter και I'll sleep when I am dead με τον Clive Owen). Παίζει και το Σκουρομπλεσχεδονμαυρο για τους πιο συναισθηματικούς κουλτουριάρηδες. Φυσικά, δεν θα χάσω ευκαιρία να θάψω το FantasticFour 2 που στο μέλλον θα γίνει FantasticFive,Six κοκ ώστε το 2010 το Holywood να μας δείξει το Fantastic20 meets Ocean's 19. Άμα πάντως το έκαναν FantasticFour με ερωτικό τετράγωνο την Jessica Alba σε μια γωνία θα είχε μάλλον πιο πολύ ενδιαφέρον!

Θέατρο:
Τέρμα τα χειμερινά θέατρα μιας και αρχίζουν παραστάσεις στο Ηρώδειο (Τρίτη 19/6), το Homeland της Λόρι Άντερσον (πρωτοπόρος μουσικός και γενικότερα καλλιτέχνης) ακούγεται μια καλή ιδέα όπου και πατάτα να βγει δεν θα κλάψετε τα λεφτά σας (εισιτήρια από 20 ευρώ).

TV:
Για να μην ξεχνιόμαστε, απόψε η Θεματική βραδιά (ΕΤ1 @ 9:10μμ) είναι αφιερωμένη στα άτομα με αναπηρία με φιλοξενούμενους και αντίστοιχα ντοκιμαντέρ που δείχνουν κυρίως πως όταν υπάρχει θέληση τίποτα δεν είναι εμπόδιο. Enron (ET1 16/6 @ 12πμ) ντοκιμαντέρ σχετικά με το μεγάλο σκάνδαλο των ΗΠΑ πριν από μερικά χρόνια (προτείνεται για λογιστές και μεγαλοστελέχη!). Ως σύνηθες τα αξιοπρεπή θεάματα τα βάζουν μετά τις 12, οπότε θα περιοριστώ σε Matrix (ALPHA 17/6 @ 10μμ) γιατί έφερε επανάσταση στην επιστημονική φαντασία αλλά και στην σκηνοθεσία (όπως πάντα βέβαια τα επόμενα 2 δεν πλησίαζαν καν το 1ο).

Μουσική:
Νομίζω ότι μετά το πρόγραμμα συναυλιών υπάρχει αρκετό φαϊ για όλο το καλοκαίρι! Αυτή την εβδομάδα οι Placebo είναι must. Κι αν είστε και κάτω των 20 ή κοντά στα 40 και κυκλοφορείτε ακόμη με κάπρι παντελόνια και σανδάλια κάντε μια βόλτα και από Ejekt festival

Εστιατόρια:
Μετά από την εξάπλωση Friday's και Applebee's μαζική αποδοχή φαίνεται να βρίσκει και το Kitchen Bar που άνοιξε και στο Χαλάνδρι. Ή στραβός είν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Δέχομαι ότι σίγουρα το target group για τέτοια εστιατόρια είναι μεγάλο αλλά δεν υπάρχει κανείς που να ανοίξει αλυσίδα με στόχο την ποιότητα και όχι το εύκολο κέρδος ? Πρόταση για νέο εστιατόριο δεν έχω, έχω όμως πρόταση για υπέροχο δείπνο με θέα Ακρόπολη και σούπερ κουζίνα, που αλλού: Πιλ Πουλ και Βαρούλκο, επιβάλλεται σίγουρα ένα πέρασμα μέσα στο καλοκαίρι μιας και οι υπέροχες γεύσεις τους συνδυάζονται άψογα με την μοναδική θέα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα γράψω για κάτι που έχει τελειώσει μεν, αλλά ήταν από τα καλύτερα που έχω δει.
"Οκτώ Γυναίκες" από το Φεστιβάλ Αθηνών. Πήγαμε τη δεύτερη μέρα που παιζόταν εν μέσω καταρρακτώδους βροχής και με μεγάλες αμφιβολίες για το τι θα δούμε. Μας αποζημίωσε πλήρως. Άρτια οργανωμένη παράσταση με τρομερό casting και καλύτερο όλων τον Χρήστο Στέργιογλου που πραγματικά έκλεψε την παράσταση. Ο έρωτας μου βέβαια παραμένει ο Καραθάνος, ο οποίος σκηνοθετούσε κι έπαιζε ταυτόχρονα.
Νίκο μου τον Καραθάνο τον είδαμε και μαζί στον Ερρίκο και από τότε λέγαμε για το τι ταλεντάρα είναι! Εδώ τα έδωσε όλα. Πέτυχε απόλυτα στο εγχείρημα με τους οκτώ άντρες να υποδύονται γυναίκες, γιατί ούτε αδερφίστικο βγήκε, άσε που σε κάποιες φάσεις νόμιζες ότι βλέπεις γυναίκες. Δε χρειάζεται βέβαια να πω για Χειλάκη και Ξάφη, που εκτός από κούκλοι παίζαν και καταπληκτικά. Η αποκάλυψη ήταν βέβαια ο Λούλης, που ενώ δεν το έχω σε καμία εκτίμηση ως ηθοποιό, με διέψευσε παντελώς....
Θα ήταν πολύ καλό να το επαναλάβουν για περισσότερες παραστάσεις, αξίζει....

DraPPer είπε...

Πιστεψέ το ή όχι θα το είχα στις προτάσεις αυτής της εβδομάδας αλλά έκλεισαν τα χειμερινά. Θα ξεκινήσει πάλι στον Σεπτέμβρη όμως οπότε θα το δούμε σίγουρα!

ianos είπε...

εγώ δεν μπήκα για σχόλιο.Απλώς για να μη λες ότι σε γράφω...